VITAMINES & MINERALEN

NIEUWSBRIEF.....

nummer 8, 2016

Meer aandacht nodig voor vitamine D!

Vitamine D is het supplement van het jaar geworden! Toch nemen té weinig mensen extra vitamine D. En dat terwijl het zo'n belangrijke vitamine is: voor onze botten, maar ook voor onze weerstand en een goede werking van onze spieren. En dat is niet alles: de laatste jaren wordt vitamine D meer en meer in verband gebracht met een lager risico op verschillende aandoeningen.

5 Onverwachte vitaminemomenten

Eet gezond! Je hoort het vaak om je heen. Terecht, want gezonde voeding is een onmisbare basis om je goed te voelen. Natuurlijk probeer je iedere dag te kiezen voor gezonde producten, maar we begrijpen ook dat dit niet dag in dag uit lukt. Er zijn nou eenmaal momenten waarop het té gezellig is of waarop je het té druk hebt. Je hebt dan geen zin meer om te koken en gezond eten schiet er bij in. We geven je 5 tips om op onverwachte momenten extra vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Goed voornemen volhouden? Kies je supplement-moment!

De eerste maand van het nieuwe jaar zit erop. Tijd om de balans op te maken: hoe is het met je goede voornemens? Psst: je bent niet alleen, maar liefst 92% van de goede voornemens mislukt. Gelukkig is er een manier om toch vol te houden, en het is niet eens moeilijk.