Nieuws

Examen? 5 tips om je op weg te helpen

15 mei 2017

Tijdens de examenperiode is het van groot belang om goed voor jezelf te zorgen. Alleen kan al die examenstress ervoor zorgen dat je er niet aan toe komt. Hier tips en uitleg over gezonde voeding en vitamines. Maak een ‘pepsalade’ om je voor te bereiden op je zwaarste examen.


10 x vitaminerijke lentegroente op een rij!

5 mei 2017

Het is lente! De zon schijnt volop, het is langer licht en alles begint te groeien en bloeien. Welke groente komt er nu van Hollandse bodem en is de beste keuze? De top 10 lentegroente van maart en april.


Goedkope vitamines? 7 budgettips!

1 mei 2017

Bijna 1 op de 3 Nederlanders staat weleens rood. Maar dat is helemaal niet nodig. Een groot deel van ons inkomen geven we namelijk uit aan eten. En dat kan best goedkoper, maar wel met voldoende vitamines. We leggen uit hoe!


7 feiten over vitamine D

18 april 2017

De zon schijnt volop! Uit dat zonlicht maakt ons lichaam vitamine D, een belangrijke vitamine voor botten en spieren. We zetten 7 feiten over zonnevitamine D voor je op een rij!


Bikinislank met vitamines

6 april 2017

We hebben nu al zin in de zomer! Maar past die bikini nog wel?! Maar het liefst wil je nog een paar kilo afvallen voordat je gaat genieten van de zon. Lees de 7 tips van het Vitamine Informatie Bureau en val op een gezonde manier af, met veel vitamines.


Verkouden? Zink kan helpen!

28 maart 2017

Het liefst wil je het verkoudheidsvirus op afstand houden, maar als dit niet is gelukt kan zink helpen. Uit Fins onderzoek blijkt dat dit mineraal de duur van een verkoudheid kan verkorten.


Vitamine-inname bij topsporters onderzocht

10 maart 2017

Als je zwanger bent vraagt je lichaam om iets extra’s. Gezonde voeding is de basis, maar levert niet alle zwangerschapsvitamines. Het is tijdens de zwangerschap nodig om extra vitamines te nemen.


Heerlijk fit de lente in…of toch niet?

6 maart 2017

Het is lente! Tijd om vol energie te gaan genieten van het heerlijke buitenleven. Maar niet iedereen lukt dat: veel mensen zijn juist moe. Niet alleen jonge ouders met een gezin, een baan en een druk sociaal leven. Ook ouder wordende mensen zijn vaak moe in deze tijd van het jaar. Welke rol spelen vitamines en mineralen daarbij? Het Vitamine Informatie Bureau zocht het voor je...


Moe? Deze vitamines kunnen helpen!

27 februari 2017

Verschillende vitamines en mineralen spelen een rol bij de energiestofwisseling. Ze zorgen dat energie wordt vrijgemaakt uit onze voeding. Sommige vitamines en mineralen helpen bij moeheid. We leggen uit hoe dat zit!


Natuurlijke versus synthetische vitamines

17 februari 2017

We krijgen bij het Vitamine Informatie Bureau regelmatig de vraag of het beter is om natuurlijke of synthetische vitamines te gebruiken. Wat is het verschil?


Artikel 1 tot 10 van 193

Deel: