Zalm met gegrilde lentegroente

Zalm met gegrilde lentegroente

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 10-15 cherrytomaten
  • 1 courgette
  • 1 bakje champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 500 gram zalm (uit de diepvries of vers)
  • 400 g volkorenpasta
  • Parmezaanse kaas

Bereiden

Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Groente schoonmaken en in stukken snijden. Een teen knoflook pellen en fijnhakken. Groenten, knoflook, Italiaanse kruiden en olie in ovenschaal omscheppen. In midden van oven groenten in ca. 25 minuten beetgaar roosteren, af en toe omscheppen.
Intussen de zalm marineren met knoflook, citroensap zout en peper en ook in de oven zetten (gedurende 15 minuten).
Daarna de volkorenpasta volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Pasta afgieten en verdelen over de borden. Groente uit de oven halen en naast de pasta scheppen. Zalm uit de oven halen en op de groente leggen. Over de pasta wat Parmezaanse kaas strooien.

Eet smakelijk!